Paste cu rosii si ou

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 punga de paste(gnocchi)
  • 4 rosii
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 cana suc de rosii
  • 4 oua fierte
  • sare
  • piper
  • cascaval
  • ulei

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert in apa cu putina sare.Intr-o tigaie inalta ,se pune ceapa tocata marunt la calit ,se adauga rosiile taiate feliute subtiri.Cand se inmoaie se adauga sucul de rosii si se pune sare si piper dupa gust.Sosul se lasa cateva minute la fiert si se ia de pe foc.Se adauga pastele scurse si se amesteca.Se pun pe farfurie.Deasupra se pun felii de ou fiert si se rade cascaval.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise