Paste cu scoici

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 g paste,
  • 1 kg scoici sau orice fel de fructe de mare,
  • 3-4 linguri pasta de tomate,
  • 4-5 catei de usturoi,
  • 5-6 bucati sparanghel,
  • sare, piper, ulei,delikat

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert in apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Usturoiul se toaca marunt si se caleste putin in ulei de masline. In uleiul ramas se pun scoiciile fara cochilie, pasta de tomate si putina apa, se lasa acoperit cateva minute. Separat se pune la fiert sparanghelul, se curata si se taie marunt. Apoi se adauga in sosul de rosii si scoici, se adauga sare, piper si delikat. Se tin cateva minute la foc domol. Sosul se pune apoi peste pastele fierte si scurse.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise