Cuptorul se preincalzeste la 210°C. Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Somonul se taie in cubulete de aproximativ 2 cm, se unge cu ulei de masline. Brocoli se desface in buchetele, se adauga in vasul cu paste inainte cu 5 minute de a fi scoase. Pastele si brocoli se scurg si se pun intr-un vas jena cu putin ulei, se adauga smantana si se amesteca toate, bine. Somonul se prajeste intr-o tigaie, aproximativ 5 minute, pe toate fetele. Pestele se adauga in vasul cu paste si brocoli, se adauga parmezanul ras deasupra. Vasul se da la cuptor pentru 5 minute.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise