Paste cu sos

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500g paste, melci etc.
  • 0 ceapa
  • 200g muschi tiganesc
  • 200g carnat afumat
  • 100g telemea vaca
  • 100g masline
  • sos napoletan
  • sare
  • piper
  • boia
  • bazilia
  • verdeturi a la provence

Mod de preparare

Pastele se pun in 5l de apa si se fierb 10-15 minute.

Se taie cepa, carnatii, muschiul, branza si maslinele marunt, ceapa se pune la calit se pune sarea, piperul, boiaua, apoi carnatii si muschiul tiganesc.

Cand acestea sunt rumenite bine se adauga erdeturile a la provence si bazilia pentru a da o aroma aparte.

Se pune branza care se caleste si ea putin apoi sosul napoletan si se lasa sa fiarba bine, spre sfarsit se adauga si maslinele.

Se lasa sosul sa se raceasca si se adauga peste paste.

Peste sos se poate adauga si smantana.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise