Paste cu sos de ciuperci

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie paste Barilla Mezze Penne
  • 1 borcan sos cu ciuperci (de ex:Baneasa,Barilla)de 400-500 g
  • 200 g pastrama porc
  • 2 cutii ciuperci
  • 200 g cascaval
  • 4 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare piper,oregano,busuioc

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert dupa ce apa cu sare a dat in clocot.

Se caleste in uleiul de masline pastrama de porc taiata foarte mic si 4 catei de usturoi intregi cu tot cu coaja.

Cand acestea sunt calite foarte bine,se scot cateii de usturoi si se adauga ciupercile,sosul si mirodenii dupa gust,se lasa pe foc 5-10 minute.

Se strecoara pastele si se adauga peste sos.

Se serveste cu mult cascaval ras deasupra.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise