Paste cu sos de legume si carnaciori

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci proaspete;
  • 500 g ardei sau gogosari;
  • 1 ceapa;
  • 2-3 catei usturoi;
  • 2 carnaciori;
  • 1 punga paste sau spaghete in functie de preferinte;
  • sare, piper, boia sau chilli;
  • ulei.

Mod de preparare

Se pune intr-o cratita uleiul la incins, cand e gata incins se adauga usturoiul pisat si se amesteca bine fara a-l lasa sa se arda. Se adauga ceapa tocata si se caleste putin. Apoi se adauga ciupercile si ardeiul taiate bucati potrivite. Se adauga sare, piper dupa gust si boia sau chilli daca va place mancarea picanta. Se lasa sa fiarba la foc mic. Separat se taie carnaciorii bucati mici si se prajesc in ulei. Dupa ce sunt prajiti se pun intr-o sita la scurs. Cand sunt aproape fierte legumele se adauga carnaciorii. Se pun pastele la fiert. Cand sunt gata se aseaza paste in fiecare farfurie si se adauga deasupra sosul de legume si carnaciori.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise