PASTE CU SOS DE LEGUME

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400g paste scurte
  • 200g brocoli
  • 200g morcovi
  • 100g conopida
  • 1 dovlecel
  • 100g telina
  • 1 conserva de rosii maruntite in bulion
  • 1 ceapa
  • ulei de masline
  • cascaval pentru gratinat
  • sare
  • piper
  • oregano

Mod de preparare

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet.Brocoli, morcovii, conopida, telina si dovlecelul se pun la fiert in apa sarata dupa care se paseaza cu blenderul pana se obtine o pasta omogena. Ceapa se taie rondele si se caleste in putin ulei de masline dupa care se adauga rosiile in bulion si apoi pasta obtinuta din legumele fierte si pasate. Se lasa pe foc sa dea cateva clocote impreuna si sosul se ingroasa ca o smantana, dupa care se adauga sare , piper si oregano dupa gust. Peste sos se pun pastele fierte, se amesteca usor , se pun intr-o tava , se presara cascaval ras deasupra si se dau la cuptor pentru 20-25 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise