Paste cu sos de rosii - reteta cu putine calorii

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt.4 persoane: 500 gr. paste (orice tip)
  • doua cutii (2x250gr ) de rosii cubulete
  • vegeta
  • zahar (un varf de lingurita)
  • busuioc (se poate folosi si rozmarin
  • oregano
  • salvie sau marar
  • depinde de gustul personal)
  • parmigiano

Mod de preparare

Fierbi pastele cu putina sare, la jumatate din timpul expus pe cutie. Separat, intr-o tigaie sau cratita care se poate acoperi, pui rosile, cu zaharul (ca sa le taie acidul) si cu vegeta (daca pui vegeta nu mai pui sare) si lasi totul acoperit, la foc mediu, 10 min. dupa care adaugi pastele (bine scurse din apa de fiert) si busuiocul, sau ce condiment vrei tu (se poate fara niciunul) si lasi pastele sa se termine de fiert in sosul de mai sus. Pui totul in farfurie si adaugi parmigiano, optional se poate adauga si o lingurita de ulei de masline crud.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise