Paste cu sos italian

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane):2 catei de usturoi,
  • 5 linguri de ulei de masline,
  • o cutie rosii decojite taiate bucatele,
  • 1/2 legatura busuioc,
  • 1/2 legatura patrunjel verde,
  • 8 frunze de salvie,
  • 2 crengute de rozmarin,
  • 500 g paste.

Mod de preparare

Puneti usturoiul curatat intr-o tigaie, impreuna cu uleiul de masline si lasati-l sa se rumeneasca. Adaugati rosiile, zdrobiti-le cu furculita si caliti-le la foc iute, amestecand pana ce se evapora lichidul.

Sarati, piperati si cand e aproape gata, incorporati in sos ierburile aromate tocate marunt.

Fierbeti pastele al dente in apa cu sare, scurgeti-le si serviti-le fierbinti impreuna cu sosul.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise