Paste cu sos italian

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane):2 catei de usturoi,
  • 5 linguri de ulei de masline,
  • o cutie rosii decojite taiate bucatele,
  • 1/2 legatura busuioc,
  • 1/2 legatura patrunjel verde,
  • 8 frunze de salvie,
  • 2 crengute de rozmarin,
  • 500 g paste.

Mod de preparare

Puneti usturoiul curatat intr-o tigaie, impreuna cu uleiul de masline si lasati-l sa se rumeneasca. Adaugati rosiile, zdrobiti-le cu furculita si caliti-le la foc iute, amestecand pana ce se evapora lichidul.

Sarati, piperati si cand e aproape gata, incorporati in sos ierburile aromate tocate marunt.

Fierbeti pastele al dente in apa cu sare, scurgeti-le si serviti-le fierbinti impreuna cu sosul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise