Paste cu sos mediteranean

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g paste \"fundite\"
  • 4 linguri ulei
  • 1 ardei iute rosu
  • 2 catei de usturoi
  • 2 cepe potrivite
  • 6 linguri sos de tomate
  • 150 ml vin alb
  • 10-15 migdale prajite
  • patrunjel verde
  • sare,
  • piper
  • rozmarin

Mod de preparare

Se fierb pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi se scurg prin strecuratoare si se pastreaza calde.

Separat, se calesc in ulei incins ceapa tocata marunt, usturoiul taiat felii subtiri, ardeiul iute tocat fin, la care se adauga migdalele zdrobite, sosul de rosii, vin, sare si piper, dupa gust.

Se lasa sa fiarba 10 minute, amestecand continuu. Se asaza pastele intrun castron, se toarna peste ele sosul preparat si se a mesteca usor, presaram deasupra rozmarin. Se servesc calde.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise