Intr-o oala cu apa se pune un praf de sare si cand incepe sa clocoteasca se adauga pastele, in functie de tipul de paste folosit se lasa sa fiarba (10-15 min). Intre timp se curate legumele si se taie marunt, se desfac maslinele de pe os si se taie cat mai mici.
Se ia o tigaie si se pune ceapa la calit in uleiul de masline , cand aceasta este aproape rumenita se adauga ardeiul, apoi se adauga sunca si ciupercile care in prealabil au fost oparite. Se lasa circa 5 minute dupa care se adauga ketchup-ul, spre sfarsit cand sosul este aproape gata se adauga maslinele si condimentele, se mai lasa circa 5 minute si se opreste.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise