Paste cu sos rosu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g paste
  • 100 g branza
  • 100 g cascaval
  • 2 rosii
  • 3 ardei capia
  • 1 ou
  • usturoi
  • coriandru,cimbru,busuioc,oregano,magheran,rosmarin
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se coc ardeii capia si se toaca.Apoi se face un fel de maioneza dintr+un galbenus de ou,sare,suc de lamaie,ulei si pasta de ardei.

Separat se pregateste un sos de rosii din sucul de rosii,ulei,condimente.

Se fierb pastele.Se strecoara si peste ele se adauga pasta de ardei,sosul de rosii,branza si cascavalul rase.

Se servesc calde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise