Paste cu sunca si ciuperci

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g paste (aproximativ 100g pt fiecare portie)
  • 100g sunca presata
  • 100g ciuperci
  • 1 cutie pulpa de rosii cuburi
  • sare, piper
  • usturoi, tarhon, busuioc, nucsoara dupa gust
  • ulei de masline

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare conform indicatiilor dupa pachet. Se lasa sa se scurga.

Usturoiul si ciupercile se calesc in 3 linguri ulei de masline.

Se adauga sunca fasioare subtiri, rosiile si condimentele, dupa gust.

Se lasa la foc mic cateva minute.

De preferat sa se pregateasca intai sosul. Mai bine asteapta sosul dupa paste, decat pastele dupa sos;)

Sa aveti pofta!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise