Paste cu sunca si ciuperci

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g paste (aproximativ 100g pt fiecare portie)
  • 100g sunca presata
  • 100g ciuperci
  • 1 cutie pulpa de rosii cuburi
  • sare, piper
  • usturoi, tarhon, busuioc, nucsoara dupa gust
  • ulei de masline

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare conform indicatiilor dupa pachet. Se lasa sa se scurga.

Usturoiul si ciupercile se calesc in 3 linguri ulei de masline.

Se adauga sunca fasioare subtiri, rosiile si condimentele, dupa gust.

Se lasa la foc mic cateva minute.

De preferat sa se pregateasca intai sosul. Mai bine asteapta sosul dupa paste, decat pastele dupa sos;)

Sa aveti pofta!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise