Paste cu ton

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • *pt 4 persoane: 400g paste penne sau spaghetti
  • o cutie de 250g de ton in ulei
  • 3-4 rosii coapte sau o cutie de rosii in bulion
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • piper
  • un catel de usturoi

Mod de preparare

Se fierb pastele (se pune apa cu sare grunjoasa la fiert, in momentul in care fierbe se adauga pastele si se fierb cam 12-14 min, depinde de gustul fiecaruia, se scurg, nu se limpezesc in nici un chip, eventual se amesteca cu putin ulei, asa nu se lipesc intre ele). Intr-o tigaie de teflon se pune uleiul, usturoiul, tonul scurs si dupa aceea se adauga rosiile, se calesc impreuna si se sting cu putin vin alb, se amesteca cu pastele si se servesc. Nu se foloseste parmezanul cu tonul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise