Paste cu usturoi şi roşii

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • paste
  • rosii cherry
  • câţiva căţei de usturoi
  • ulei de masline
  • patrunjel/busuioc verde
  • cascaval
  • ardei iute

Mod de preparare

Se taie usturoiul bucati mai mici si rosiile în jumatate. Se pune usturoiul in tigaia cu ulei fierbinte si se lasa putin, apoi se adauga rosiile si se face focul foarte mic.

Se fierb pastele in apa cu sare dupa indicatiile de pe punga.Se scurg si se adauga in tigaie.

Se serves pudrate cu cascaval si verdeata.

Eu am pus si ardei iute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise