Paste Cu Vinete

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. paste
  • 100 gr. cascaval
  • 100 gr. rosii decojite in suc
  • 1/2 vanata
  • o ceapa
  • sare
  • piper
  • oregano

Mod de preparare

Prima data se taie vanata cuburi si se prajeste in putin ulei, dupa case se scoate pe un servetel pentru a se absoarbi uleiul.

Pasul 2 : se taie ceapa si se caleste, apoi se adauga rosiile decojite impreuna cu sucul si vinetele prajite anterior, se condimenteaza dupa gust cu sare, piper sau oregano si se da in cateva clocote, dupa care se adauga pastele fierte in prealabil.

Compozitia se scoate pe doua farfurii si se adauga pe deasupra cascaval ras.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise