Paste Cu Vinete

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. paste
  • 100 gr. cascaval
  • 100 gr. rosii decojite in suc
  • 1/2 vanata
  • o ceapa
  • sare
  • piper
  • oregano

Mod de preparare

Prima data se taie vanata cuburi si se prajeste in putin ulei, dupa case se scoate pe un servetel pentru a se absoarbi uleiul.

Pasul 2 : se taie ceapa si se caleste, apoi se adauga rosiile decojite impreuna cu sucul si vinetele prajite anterior, se condimenteaza dupa gust cu sare, piper sau oregano si se da in cateva clocote, dupa care se adauga pastele fierte in prealabil.

Compozitia se scoate pe doua farfurii si se adauga pe deasupra cascaval ras.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise