Paste Delicioase

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g paste
  • 200 g pancetta sau şunculiţă afumată
  • 200 ml smântână
  • 2 ouă
  • 300 g ciuperci
  • piper
  • busuioc
  • şi parmezan.

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert. Între timp se căleşte pancetta, pe urmă se adaugă ciupercile, se călesc la foc mic. După ce s-au călit, se adaugă smântâna şi ouăle, putin piper, busuioc şi se lasa să fiarbă toate la un loc timp de 5 minute. Se verifică pastele dacă sunt fierte. Dupa ce sunt fierte, se scurg pastele şi se amestecă cu sosul rezultat. La sfârşit se adaugă parmezan.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise