Paste din orez cu sparanghel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g paste de orez
  • 6 fire sparanghel
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • sare

Mod de preparare

Pastele de orez se pun in apa cu sare si se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi se trec prin jet de apa rece si se lasa sa se scurga. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Morcovul se da pe razatoarea mica.

Intr-o cratita sau intr-o tigaie se pune putin ulei la incins, se pune ceapa. Cand ceapa devine translucida, se pune si morcovul si se lasa sa se caleasca. Sparanghelul se spala, se curata de partea lemnoasa, se taie in bucati mai mici si se pune in putin ulei incins pana se inmoaie putin. Se amesteca toate si se condimenteaza dupa gust. Se pot servi simplu sau alaturi de un sos care va place. Eu le-am servit alaturi de sos olandez.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise