Paste exotice

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - spaghetti
  • - grapefruit (unul mediu la doua portii)
  • - fructe de mare (eu personal am folosit cu precadere creveti)
  • - morcovi(1 morcov la 2 portii)
  • - usturoi (2 catei la 2 portii)
  • - ceapa (o ceapa mica la 2 portii)
  • - ketchup light (cred ca ar merita incercat si cu rosii)
  • - lichior de oua (50ml la 2 portii)
  • - faina, ulei, sare, curry, paprika, busuioc, patrunjel, zahar

Mod de preparare

1. Se fierb pastele. In paralel se caleste usturoiul pana cand devine putin galbui, se adauga apoi si morcovii si fructele de mare.

2. Se scot pastele, se spala cu putina apa calduta, se pun putin la calit alaturi de restul compozitiei.

3. Se cojeste grapefruit-ul si se taie cubulete, se ia cat mai mult din coaja sa ramana numai pulpa.

4. Se prepara sosul. Intr-o oala se caleste putin ceapa. Se adauga ketchup-ul si grapefruit-ul. Se lasa putin la foc mic. Se adauga lichiorul de oua si faina frecata cu putin apa pentru a se mai ingrosa sosul. Se potriveste de zahar si se adauga condimentele dupa gust.

4. Se amesteca si restul compozitiei in sos. Se serveste cald.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise