1. Se fierb pastele. In paralel se caleste usturoiul pana cand devine putin galbui, se adauga apoi si morcovii si fructele de mare.
2. Se scot pastele, se spala cu putina apa calduta, se pun putin la calit alaturi de restul compozitiei.
3. Se cojeste grapefruit-ul si se taie cubulete, se ia cat mai mult din coaja sa ramana numai pulpa.
4. Se prepara sosul. Intr-o oala se caleste putin ceapa. Se adauga ketchup-ul si grapefruit-ul. Se lasa putin la foc mic. Se adauga lichiorul de oua si faina frecata cu putin apa pentru a se mai ingrosa sosul. Se potriveste de zahar si se adauga condimentele dupa gust.
4. Se amesteca si restul compozitiei in sos. Se serveste cald.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise