Paste fusilli carbonara

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g paste fusilli
  • 120 g sunca
  • 120 g kaizer/bacon
  • 5 linguri ulei
  • boia de ardei dulce
  • 2 oua
  • 250 g smantana
  • sare
  • piper
  • 50 g parmezan sau cascaval ras.

Mod de preparare

Puneti la fiert pastele 7-8 minute. Intre timp incingeti uleiul intr-o cratita de vreo 2,5 l , adaugati sunca, baconul si putina boia si amestecati. Prajiti cateva minute pana sunca si baconul devin putin crocante. Dupa ce au fiert pastele, se scurg de apa si se limpezesc foarte putin cu apa rece, ca sa nu se raceasca de tot. Peste paste se adauga sunca si baconul prajit, ouale batute cu smantana, sare(daca este necesar, deoarece sunca este suficient de sarata), piper si se amesteca bine. Apoi se lasa cratita acoperita 2 minute ca sosul de oua cu smantana sa se inchege cu pastele. Se servesc calde cu parmezan ras deasupra.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise