PASTE GRATINATE

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Paste \"Penne\"
  • Piept de pui
  • Bacon
  • Sunca de Praga
  • Ciuperci
  • Smantana
  • Pasta de tomate
  • Cascaval

Mod de preparare

Se fierb pastele astfel incat sa ramana aldente.

Pieptul de pui se taie julien, se trage la tigaie apoi se adauga ciupercile taiate, baconul, sunca de Praga, smantana si pasta de tomate.

Se fierbe sosul 2 - 3 minute, se adauga pastele si se pun in vasul de copt.

Se rade cascavalul deasupra si se lasa la cuptor la 200 de grade, la gratinat 20 de minute

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise