Paste la cuptor

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g paste
  • 2 ardei grasi
  • 300g bacon
  • 200g cascaval
  • 200g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 2 rosii
  • 100g masline negre
  • 3 oua
  • 50g unt
  • patrunjel verde
  • sare,piper

Mod de preparare

Pastele se fierb intr-un vas cu apa cu sare si putin ulei de masline(ajuta sa nu se lipeasca pastele).

Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt. Ardeii, ciupercile, baconul se taie cubulete si se feliaza maslinele.

Se incinge uleiul intr-o tigaie in care se caleste ceapa si usturoiul apoi adaugam baconul, ciupercile, ardeii, maslinele, patrunjelul tocat, si rosiile(care au fost decojite si taiate cuburi) se condimenteaza si se calesc aproximativ 5 minute.

Dupa ce au fiert pastele se strecoara si se amesteca cu jumatate din compozitia de mai sus. Totul se aseaza intr-o tava unsa cu unt, deasupra se rade jumatate din cascaval iar peste se adauga ce a mai ramas din compozitie, ouale (care au fost batute cu telul ca pt omleta) si se rade cascavalul.

Cuptorul trebuie preincalzit si se tine aprox 25 de minute.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise