Paste la tava

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g paste( macaroane, spaghete)
  • 4 oua
  • 100 g smantana
  • 200 g cascaval
  • 300 g sunca de pui
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pui la fiert pastele intr-o cratita cu putina sare; cand sunt fierte, le clatesti cu apa rece si le lasi la scurs.

Separat, bati ouale cu smantana, sare si piper.

Taie cubulete mici sunca si cascavalul.

Intr-o tava din yena pui pastele fierte, adaugi apoi sunca si cascavalul, iar apoi dea supra torni ouale batute cu smantana.

Asezi cateva felii de sunca taiate pe lung si ceva verdeata.

Dai tava la cuptorul incins circa 30 de min.

Pofta Buna!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise