Paste rapide si gustoase

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 feliute potrivite de pastrama sau kaiser
  • putin ulei
  • o jumate ceapa
  • o cutie rosii decojite
  • condimente pentru sos (zahar, delikat sau sare, oregano.)
  • paste (spaghete)

Mod de preparare

Calim ceapa in putin ulei, dupa ce devine sticloasa adaugam pastrama taiata cubulete, o rumenim, dupa adaugam cutia de rosii si jumate de cutie de apa si lasam la fiert pana scade, aproximativ 10-15 min. In acest timp fierbem pastele de pe ambalaj. Cand a scazut sosul adugam un varf de lingurita de zahar, delikat dupa gust si alte condimente pe care le doriti. Dupa ce au fiert si pastele le amestecam cu sosul obtinut si se servesc calde!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise