Paste taranesti la cuptor

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g paste
  • 1 ceapa
  • 2 linguri de unt
  • 200g kaizer
  • sare
  • piper
  • 200g smantana groasa
  • 150ml smantana dulce
  • 250g branza de oaie rasa
  • 4 galbenusuri
  • 3 linguri rondele de ceapa verde
  • maghiran

Mod de preparare

Pastele se fierb intr-o cantitate mare de apa cu sare, se trec prin jet de apa rece si se lasa la scurs. Se caleste ceapa tocata in unt. Kaizerul se taie cuburi si se prajeste in unt. Se pun pastele, se sareaza si se pipereaza. Totul se pune intr-o forma unsa de sufleu. Galbenusurile se bat cu smantana groasa si se adauga telemeaua rasa. Se coace 15 minute. Inainte de a fi gata se toarna smantana dulce si se mai da la cuptor ptr. 10 minute pana se rumeneste. Se orneaza cu ceapa verde si maghiran.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise