Paste turcesti

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - un pachet de paste melcisori
  • - o cutie de iaurt mare
  • -2-3 catei de usturoi
  • -o cutie bulion
  • -o ceapa
  • -sare si piper
  • -ulei

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert intr-o cratita, in timp ce se sfarama cateii de usuroi si se adauga peste ei iaurtul cu putina sare. Intr-o tigaie, separat, se pune ceapa taiata marunt cu putin ulei, se lasa pana cand prinde o culoare aurie, apoi se adauga bulionul, sarea si piperul dupa gust. se amesteca in decurs de 5-7 minute. Dupa ce s-au fiert pastele, se scurg de apa , se pun in farfurii si peste ele se adauga cateva linguri de iaurt cu usturoi, cat sa acopere majoritatea, apoi la mijloc se pun 2-3 linguri de sos. Pofta buna! e o reteta super delicioasa!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise