Pastele lui Alex

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 pachet de paste fusilli italiene
  • -1 borcan sos Bolognese picante cu chili
  • -1 pachet brokkoli
  • -500g carne macră
  • -100g unt
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Se fierb pastele în ap cu sare după instrucţiunile de pe pachet. Se spală şi se pun la scurs într-o strecurătoare.

Se poţionează carnea şi se căleşte în unt, se adaugă apă caldă şi se fierbe înăbuşit până ce este fiartă, se adaugă brokkoli, sare şi piper şi se mai fierb 3 minute.

Se pun pastele într-un castron mai mare, se răstoarnă peste ele carnea cu brokkoli şi sosul bolognese picante cu chili, se amestecă şi se servesc imediat.

Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise