Pastele lui Alex

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 pachet de paste fusilli italiene
  • -1 borcan sos Bolognese picante cu chili
  • -1 pachet brokkoli
  • -500g carne macră
  • -100g unt
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Se fierb pastele în ap cu sare după instrucţiunile de pe pachet. Se spală şi se pun la scurs într-o strecurătoare.

Se poţionează carnea şi se căleşte în unt, se adaugă apă caldă şi se fierbe înăbuşit până ce este fiartă, se adaugă brokkoli, sare şi piper şi se mai fierb 3 minute.

Se pun pastele într-un castron mai mare, se răstoarnă peste ele carnea cu brokkoli şi sosul bolognese picante cu chili, se amestecă şi se servesc imediat.

Poftă bună!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise