Pastrav la cuptor cu sos tomat

Pastravii trebuie sa fie de marime medie, se spala si se curata de solzi si branhii.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pastravi
  • 2 foi de dafin
  • 1 cutie de rosii decojite de 300 g
  • sare
  • piper
  • 500 ml apa
  • 2 linguri de ulei
  • 1 ceapa mica

Mod de preparare

Pastravii trebuie sa fie de marime medie, se spala si se curata de solzi si branhii.Apoi se aseaza in tava, presarati cu sare, piper si cele doua linguri de ulei si apa.Ceapa se taie rondele si se pune in tava dupa care se adauga rosile decojite care sunt in prealabi taiate cubulete.La urma se adauga si cele doua foi de dafin, pentru aroma.Se introduc in cuptorul incalzit.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise