Pastrav la tigaie

Reteta de pastrav la tigaie. Pastrav la tigaie reteta rapida, simpla si delicioasa.

Portii
2
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pastravi medii
  • 6-7 linguri de ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Reteta de pastrav la tigaie am invatat s-o prepar de la o doamna din Bucovina. Este extrem de simpla si usor de preparat, fara faina, malai sau baie de ulei.

Intai spalam bine pastravii intregi si ii uscam cu servetele de bucatarie, inclusiv in interior. Ii saram si piperam bine pe toate partile si ii lasam 15-20 de minute sa se odihneasca. In acest timp putem prepara garnitura si un sos sau mujdei de usturoi. Eu am ales cartofi natur si un sos cremos de usturoi.

Incingem uleiul intr-o tigaie antiaderenta si punem pastravii la prajit, la foc mediu. Cand s-au rumenit pe-o parte, ii intoarcem cu grija pe cealalta parte.

Servim pastravii calzi, cu ganitura preferata si usturoi.

Va recomand din suflet reteta de pastrav la tigaie, va asigur ca va fi pe placul tuturor. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise