Pastrav simpu, la gratar

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 bucati pastrav; 1 lingura unt; lamaie.
  • Pt. mujdei:6 catei de usturoi, 1 lingurita sare si 2 sau 3 linguri apa

Mod de preparare

Se curata, se spala, se taie in jumatate, se tamponeaza cu un servet de hartie sa se usuce, se sareaza, pestele. Se ung bucatile cu unt (sau ulei), se inveleste fiecare bucata in hartie pergament, se pune sa se friga pe gratar, la foc nu prea mare. Cand sunt gata fripte, se scot bucatile de pastrav din hartie si se servesc cu lamaie si mujdei.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise