Pastrav umplut cu somon

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pastravi proaspeti
  • 200 g somon proaspat
  • 2 ciuperci Truffe
  • 50 ml coniac
  • 30 ml martini
  • un ou
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri pesmet
  • sare,piper, oregano,ienibahar
  • 2 linguri de ulei de masline pentru uns pestele

Mod de preparare

Curat pastravul, il spal, il usuc in servet de hartie.

Pregatesc umplutura: fierb truffele in coniac, dau pe robot somonul crud, adaug truffele, pesmetul, oul, martini, condimentele si uleiul.

Umplu pestele cu pasta obtinuta, il ung cu ulei de masline, il impachetez in folie de aluminiu si il dau la cuptorul incins pentru jumatate de ora. Servim felii reci ca aperitiv sau cu garnitura de legume.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise