Pastrav umplut, la cuptor

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 pastravi:
  • 12 masline negre
  • 6 felii de lamaie
  • 8 felii rosii
  • 4 foi de dafin
  • sare
  • piper
  • condiment de peste
  • 6 catei de usturoi
  • o felie mai grosutza de unt
  • putin vin alb
  • putin ulei

Mod de preparare

Pestele se taie in zona pantecului, se curata de matze, solzi, se spala si se condimenteaza. Se lasa cat mai mult pentru a-si trage sarea.

Apoi, se aseaza intr-o tava/ intr-un vas de iena, cu pantecul in sus, si se umple, astfel: cateva feliute de usturoi, frunzele de dafin, untul, rosiile, maslinele si lamaia. Puneti ulei peste toti pestii si dati la cuptorul preincalzit pentru 40 de minute, la o T de 200 de grade. Cu 5 minute inainte de a intrerupe, turnati si putin vin alb.

Sa aveti pofta!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise