pastravi prajiti/file de salau prajit.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2000 kg peste
  • 1000 kg file de salau
  • 100 g faina
  • 100 g lapte
  • 200 g ulei
  • 250 g lamaie
  • 20-30 g sare

Mod de preparare

Pastravii se curata ,se spala in mai multa apa rece.Faina se cerne,la,maia se spala si se taie in sferturi.Fileul de salau se spala ,se portioneaza si se sareaza.Faina se cerne,lamaia se spala si se taie in sferturi.Pastravii se sareaza,se trec prin lapte,faina si se prajesc in ulei.Bucatile de salau se tin 5 min in lapte,se trec prin faina si se prajesc in ulei.Se serveste la cald cu lamaie si cu diferite sosuri si garnituri.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise