Pate de ficat de pui

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 g ficat de pui
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 150 g margarina (unt)
  • 1 morcov
  • 2 lingurite ulei de masline
  • sare, piper, paprika
  • optional 1 cub concentrat ciuperci
  • cateva fire de marar, spanac si loboda rosie pentru decor

Mod de preparare

Se fierbe ficatul de pui in apa cu putina sare, morcovul si cateva frunze de ceapa verde, aproximativ 20-25 minute.

Ceapa verde se toaca marunt si se caleste in 50 grame margarina (unt). Se topeste restul de margarina si se amesteca cu ficatul dat pe razatoare si ceapa verde calita.

Se freaca bine cu telul sau se mixeaza, se condimenteaza si se da la rece, cam 30 minute.

Asezati pateul intr-un castronel sau se portioneaza direct pe farfurioare mai mici cu un sprit, se orneaza cu feliute de morcov fiert, verdeata si se stropeste cu putin ulei de masline.

Pofta buna.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise