Pate de ficat de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g ficat de pui
  • 100g unt
  • 3cepe
  • sare
  • piper macinat
  • marar verde

Mod de preparare

Se spala ficatul, ceapa, verdeata. Se taie ceapa marunt si se pune la inabusit impreuna cu ficatul. Dupa ce s-au racit, se dau prin masina de tocat, amestecindu-se apoi cu celelate ingrediente pina la omogenizare. Se serveste ca atare sau pentru diverse umpluturi.

Cozonac cu nuca, fructe confiate si ciocolata

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise