Pate de masline

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 200 g de orez
  • - 300 ml supa de carne
  • - ceapa
  • - 100 g pasta de masline (masline fara sambure, facute piure cu blenderul)
  • - 1 ou
  • - sare si piper alb
  • - 2 linguri de branza parmezan rasa
  • - faina
  • - paine fripta zdrobita (ca un pesmet)
  • - ulei de masline
  • - bulion

Mod de preparare

Faceti un Risotto cu un putina ceapa, bulion, 20 g de de piure de masline si putin ulei de masline. In cazul in care Risotto s-a racit se adaugti restul de piure de masline, un ou intreg si branza parmezan, piper alb si sare dupa gust.

Construiti bile din aceasta compozitie la fel de mari ca maslinele. Treceti-le prin faina, oul batut si pesmet.

Bilele rezultate se prajesc si se servesc calde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise