Pate de masline

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 200 g de orez
  • - 300 ml supa de carne
  • - ceapa
  • - 100 g pasta de masline (masline fara sambure, facute piure cu blenderul)
  • - 1 ou
  • - sare si piper alb
  • - 2 linguri de branza parmezan rasa
  • - faina
  • - paine fripta zdrobita (ca un pesmet)
  • - ulei de masline
  • - bulion

Mod de preparare

Faceti un Risotto cu un putina ceapa, bulion, 20 g de de piure de masline si putin ulei de masline. In cazul in care Risotto s-a racit se adaugti restul de piure de masline, un ou intreg si branza parmezan, piper alb si sare dupa gust.

Construiti bile din aceasta compozitie la fel de mari ca maslinele. Treceti-le prin faina, oul batut si pesmet.

Bilele rezultate se prajesc si se servesc calde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise