Pate din ficatei de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 g ficatei de pui proaspeti;
  • - 1 morcov;
  • - 1 pastarnac;
  • - 1 radacina patrunjel;
  • - o ceapa de marime medie;
  • - 100 g unt;
  • - sare, piper;

Mod de preparare

1. Se pun la fiert ficateii si se dau in clocot 5 minute, dupa care se arunca apa, se spala ficateii si se pun din nou la fiert.

2. Dupa 10 minute se adauga legumele curatate si taiate in sferturi.

3. Se mai lasa sa fiarba 20 de minute, incercand legumele sa vedem daca sunt fierte.

4. Se opreste focul si se lasa sa se raceasca putin, dupa care se scurg de zeama si se paseaza foarte bine.

5. Se adauga untul, sarea si piperul si se mai amesteca putin.

6. Daca este prea vascos se adauga si putina zeama de la fiert, deoarece prin racire se mai intareste.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise