Pateu de morcovi

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi (350 g)rasi pe razatoare mica
  • 200 g branza de vaci proaspata
  • 3-4 linguri de smantana (50 g)
  • 2 linguri ulei ( 25 g)
  • o ceapa mica tocata foarte marunt, 2 catei de usturoi tocati marunt , 1/2 lingurita suc de lamaie, 1/2 lingurita sare, marar

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele foarte bine pane se obtine o pasta cu care se ung tartinele care se orneaza cu bucatele de maslina

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise