Pateu de soia

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O reteta vegetariana foarte buna in post!
  • Ingrediente
  • -1 cana boabe de soia
  • - 3,4 linguri ulei de masline
  • - cativa catei de usturoi
  • - o ceapa mica
  • - masline
  • - suc de rosii,un pic de zeama de lamaie
  • - sare, chimen
  • - verdeata: patrunjel,marar
  • - o cana cu apa in care a fiert

Mod de preparare

Modul de preparare e cel de la humus (pateul de naut).

Boabele de soia se pun la inmuiat in multa apa, peste noapte. Dimineata, se pun la fiert, intr-o oala mare, aproape 2 ore. Dupa ce au fiert, se scurg de apa, se lasa sa se raceasca putin, si apoi punem la robot sau blender, impreuna cu uleiul, o cana cu apa in care a fiert (sau mai putin, in functie de cum dorim pasta) ceapa, usturoiul, zeama de lamaie, sucul de rosii (eu nu am pus) si condimentam.

Acoperit, poate fi pastrat la frigider 2, 3 zile.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise