Pateuri cu carne

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 2 oua,un pachetel drojdie,2 cani lapte( dulce,batut,sifon)1ceasca ulei,cimbru,2 lingurite de zahar si faina cat cuprinde sa fie o coca buna.
  • Umplutura:
  • 4 cepe mari,un morcov mare,un kg.de carne tocata de vita ( sau carne slaba,vitel,curcan vegeta,piper,condimente de pizza.

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si se lasa la crescut.Se intinde foaie subtire si se taie patratele.Se calesc 4 cepe mari ,un morcov mare,un kg de carne tocata de vita,se pune vegeta si condiment de pizza,piper.Se pune in fiecare patratel cate o lingurita de umplutura se unesc marginile la jumatatea ( se face un plic) si se coc in tava unsa cu ulei.Sunt foarte bune cu bere,atat calde cat si reci.Daca se pune condiment de pizza se poate intinde foaie rotunda se lasa la crescut in tava se pune umplutura pe toata suprafata si se poate servi pizza cu ketchup.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise