Pateuri cu carne de pui,ciuperci si porumb

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1000 gr aluat de foietaj,
  • 350 gr ciuperci proaspete Champinion,
  • 400 gr piept de pui,
  • 250 gr porumb,
  • 150 ml bulion,
  • 2 oua,
  • 1 ceapa medie,
  • ulei,
  • sare,
  • piper,
  • busuioc,
  • maghiran.

Mod de preparare

Se curata ceapa , se taie marunt si se caleste in ulei pana se inmoaie si capata o nuanta aurie.

Se adauga pieptul de pui taiat bucatele si se condimenteaza cu sare,piper,bisuioc,maghiran.Dupa ce se caleste putin pieptul de pui se adauga si ciupercile taiate bucati mici iar apoi bulionul.Se acopera vasul si se lasa sa fiarba amestecul ,din cand in cand se amesteca.Cand e aproape fiarta compozitia se adauga 250 gr porumb din conserva.Cand sosul a scazut si carnea este fiarta se opreste focul.Se adauga si cele 2 oua si se amesteca.

Se taie aluatul in patrate de 8-10 cm si din acel amestec se pune cate o lingura in fiecare patrat de aluat.Se ruleaza si se aseaza pateurile pe o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt.Se coace aproximativ 25-30 minute.Se poate consuma dupa preferinta reci sau calde.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise