PATEURI CU CIUPERCI

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pachet foi de placinta, 2 oua
  • Pentru umplutura: 500 g ciuperci, 2 cepe, 1 legatura marar, 1 lingura unt, 100 g smantana, 2 lingurite faina, sare, piper

Mod de preparare

Aluatul se decongeleaza, dupa care cele doua foi se pun una peste alta. Cu ajutorul unui paharel sau a unei cescute se taie mici rorunduri. Se asaza intr-o tava unsa cu unt sau ulei si tapetata cu hartie pergament. Se ung deasupra cu ou batut si se coc la cuptor pentru aprox. 25\'. Separat, se pune ceapa la calit in unt topit. Dupa 10\' se adauga ciupercile curatate si taiate potrivit. Se fierb inabusit. Cand ciupercile sunt aproape gata, se adauga smantana amestecata cu faina. Se potriveste gustul de sare si piper si se pune si verdeata tocata fin. Deasupra pateurilor se taie cate un capacel si se umplu cu amestecul de ciuperci.

In amestecul de ciuperci se pot adauga si cativa catei de usturoi zdrobiti sau taiati rondele.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise