Pateuri cu ciuperci

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250gr ciuperci champignon
  • 250gr foietaj
  • o ceapa medie
  • un fir de usturoi verde
  • 3 linguri de parmezan ras
  • sare
  • piper
  • un galbenus de ou

Mod de preparare

Ciupercie,ceapa si usturoiul se curata ,se spala si se toaca marunt.Ceapa si usturoiul se calesc intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei.Cand incepe sa prinda culoare,se adauga ciupercile,se condimenteaza cu sare si piper si se calesc cca 10min.Se dau deoparte,se adauga parmezanul si se amesteca bine.Se incalzeste cuptorul la 200ºC.Foietajul se taie in 9 patraturi.Se imparte compozitia pe fiecare patrat,se indoaie si se lipesc bine marginile.Se ung cu galbenusul de ou si se coc timp de 15 min,la 200ºC.Imi pare rau de un singur lucru....ca nu am facut portie dublaa!!Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise