Patti

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 cartofi medii
  • un ou
  • carne tocata 150 g
  • soia marunta 100 de grame
  • 2 cepe medii
  • un catel (un dinte) de usturoi
  • un morcov
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • magiran
  • nucsoara
  • scortisoara
  • o lingura de bulion.

Mod de preparare

Se fierbe soia si se da prin masina de tocat impreuna cu celelalte ingrediente, apoi se calesc bine intr-o tigaie de teflon cu putin ulei.

Cartofii se fierb in coaja, apoi se curata coaja, se zdrobesc bine si se sareaza si pipereaza dupa gust.

Se aseaza cartoful cald in palma si se modeleaza dupa cum vedeti in poza, apoi adaugam o lingura de compozitie si impaturim cu grija. Dam galusca prin ou si o punem la prajit putin pe ambele parti. Aveti grija cand ridicati galustele din tigaie deoarece sunt moi. Se mai intaresc la racire.

Puteti mixa compozitia din interiorul galustei dupa cum va place.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise