Paun din pepene

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • un pepene rosu
  • fructe: kiwi, portocale, banane, struguri, capsuni (eventual cirese)
  • zahar
  • betisoare pentru preparat frigarui

Mod de preparare

Pe coaja pepenelui se deseneaza un paun, apoi cu ajutorul unui cutit bine ascutit se decupeaza paunul.
Se elimina apoi continutul rosu al pepenelui cu ajutorul unei lingurite speciale.
Restul de fructe se taie sub forma unor cubulete se amesteca cu zaharul si putina frisca. Rezultatul va fi o salata gustoasa de fructe cu care se va umple pepenele sub forma de paun.
Coada se va realiza cu ajutorul betisoarelor pentru frigarui pe care se vor introduce alternativ bucatele din fructe de diferite culori. Apoi se vor infige in spatele paunului asemenea unei cozi.
Se orneaza cu frisca.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise