Penne cu masline negre

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 g ciuperci uscate,
  • 80 g macaroane scurte,
  • sare,
  • 200 g rosii,
  • 1 lingurita ulei de masline,
  • 10 g jambon afumat,
  • 30 g masline negre, fara samburi,
  • piper.

Mod de preparare

Se inmoaie ciupercile in 5 linguri de apa si se fierb macaroanele al dente. Rosiile curatate de pielita se taie cubulete, la fel ca si jambonul. Se dunstuiesc, circa 5 minute, in uleiul incins, rosiile, sunca, ciupercile si maslinele, se gusta de sare si piper si se amesteca cu macaroanele fierte si scurse.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise