Penne quatro formaggi

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150g penne
  • 4 feluri de branza.....1 cub branza topita
  • 100 g cascaval ras
  • 50g branza cu mucegai albastru
  • 50g branza de burduf
  • 2 linguri de smantana
  • 1 lingura de unt
  • sare, piper

Mod de preparare

Am topit untul intr-o tigaie si peste el am pus smantana si branzeturile.Intre timp am fiert pastele in apa cu sare.Cand pastele au fost fierte suficient le-am pus in tigaie peste branzeturi si am mai dat intr-un clocot.

Se servesc fierbinti.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise