Pepeni murati

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pepeni mici
  • fire de marar
  • cimbru (crengute)
  • hrean
  • boabe de piper
  • boabe de porumb
  • frunze de telina
  • foi de dafin
  • apa
  • sare mare

Mod de preparare

Se pune pe fundul borcanului 2-3 fire de marar, cimbru, hrean, boabe de piper, boabele de la un porumb.

Se aseaza pepenii, din cand in cand adaugandu-se hrean, frunze de telina, foi de dafin.

La urma se pune marar si crengute de cimbru.

Pentru saramura : se incalzeste apa, la 1 litru apa se pune o lingura de lemn sare de muraturi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise