Peste condimentat la gratar

Pestele se decongeleaza.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 portii peste macrou
  • hamsii
  • condimente
  • usturoi
  • ulei de masline

Mod de preparare

Pestele se decongeleaza, se spala, se curata, iar dupa scurgere, se sterge bine cu servetele de bucatarie, sa eliminam apa care ar putea sa lipeasca carnea de gratar.

Se condimenteaza dupa gust, se pune pe gratarul bine incins, apoi se intoarce de pe o parte pe alta, o singura data.

Intre timp, se face mujdeiul de usturoi (usturoiul pisat se freaca putin intr-un mojar cu ulei, sare, un strop de otet, apoi se adauga apa, cate putin pana iese o pasta albicioasa) si hamsiile se pregatesc intr-o tava tapetata cu hartie de copt. La fel ca la macrou, insa se maseaza in tava cu putin ulei de masline. Pofta mare!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise