Peste cu legume

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg peste(cod,salau sau alta specie cu putine oase),
  • 500 grame ceapa,
  • 3-4 morcovi,
  • 100 ml ulei,
  • 500 ml suc de rosii,
  • 4 linguri otet,
  • condimente pentru peste,
  • foi de dafin,
  • boabe de piper,
  • sare.

Mod de preparare

Cureti pestele, il speli bine, il portionezi si il condimentezi dupa gust. Cureti legumele si le speli, Tai ceapa julien si morcovii rondele.

in oala sub presiune torni uleiul apoi asezi in straturi pestele, ceapa si morcovii. Deasupra torni sucul de rosii impreuna cu otetul, foile de dafin, boabele de piper, . Complectezi cu apa sa depaseasca ingredientele.

Se pune la fiert Dupa 15 minute de la primul fluier al oalei se trece oala la racit. Se serveste cald sau rece.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise